Green in my life
Kurelakan.
Thursday, 15 May 2014 . 0 word(s) .
Assalamualaikum. For the first, dah lama tak updates blog niee. Lebih kurang dua tahun kot. hm Bukan taknak updates tapi kekangan masa. ceh hahahaha. Maklumlah, Spm pun makin hampir. But now, I freedom! Tapi perjalanan masih jauh. Okayyy, tadi pergi daftar Form Six. Ingat taknak daftar langsung tapi tetiba upu tak dapat langsung tuhh yg terfikir nak daftar Form Six. hehehe Dapat kat SMKAS jurusan Agama. Terfikir nk tukar course kemanusiaan kat Dato atau Munshi. Tapi berharap dapat tukar ke Munshi tapi akhirnya Dato juga menjadi pilihan. Mungkin senang satu sekolah dengan Adik Mi. Hm ingat nk tukar course terus taknak amek jurusan Agama. So, dengan yakinnya pergi PPD bersama Kak Yatie. Tapi memenatkan jeee. Kena daftar dekat SMKAS dulu. So, pergi laaa SMKAS. So settle daftar sekolah ingat terus boleh terus pindah Dato. hm Takk jugaaaa. Kena stay SMKAS buat sementara waktu. Tunggu keputusan dari pihak atasan untuk tukar course. So sad! Whatever. hm Harap dapat ahh tukar jurusan tuhh. So, sabtu niee dah kena masuk asrama. Itu yg paling aku taknak. Ingat jadi form six taknak duduk asrama. Teringin nak jadi outsider. hahahahaTapi apakan daya, nak buat cemana terpaksa juga duduk asrama. Redha. Kat SMKAS untuk dua minggu lebih kurang. Harap naik cuti penggal kedua dapat tukar ke Dato. Amin!!! Tapi tak sure stay Form Six sampai setahun setengah ataupun sambung ke tempat lain. Nak pergi GMI tapi takut tak boleh bawa. Course Industrial Electronics(Mechatronics). Minat tapi tu lahh takde keyakinan diri untuk amek course tuuu. Hm tapi takpeee ahh. Rayun untuk ke IPTA buat jugaaa. Kalau ada rezeki dapat laaa. Kalau tak memang rezeki aku kat Form Six. Takpeee, belajar mana mana pon boleh asalkan niat kita nak belajar. k Ignore what people says! Wish I success. eh? hahahaha. See again. byeeee :*


Thanks for reading




Older Post