Green in my life
APA APA PON BOLEH
Thursday, 8 November 2012 . 0 word(s) .
Assalammualaikum :)


hye kauorang semua ! Apa khabar , sihat ? Nak cerita nie . Weyhh , aku dah start cuti . Semalam aku balik . Aku balik tanpa kebenaran pengetua . ahh , lantak lahh . Ada aku kisahh . haha ~ Lgipun major dahh balik . Bosan weyhh duduk asrama . Makan tidur makan tidur je *makingemukakukalaumacamtu . Pergi sekolah pun bukan buat apa pun . kan kan ? Guys nak tahu takk , hari isnin aku pergi sekolah n then pukul 9 lebih aku balik asrama . Aku sorang je weyhh . Berani takk aku ? Aku kumpul segala keyakinan dan keberanian banyak banyak . Lepastu aku redah je masuk asrama . Pak guard buat endah tak endah je . Lgi aku suka . Bebas nak keluar masuk asrama . haa ~ Nak tahu aku buat apa dekat asrama ? tidurlahh . Apa lagi nak buat kan . haa ~ Bapak bosan siuut dekat sekolah takk buat apa apa . Macam apa dahh . ishh ! Memang bosan nak mampuihh lahh aku cakap . Tu pasai aku balik asrama tidur . Lagi bagus ~ Semalam pun sama aku balik awal . Tapi pukul 11 lahh . hee ~ Aku rasa esok semua dahh start cuti . Kecuali form 5 sebab SPM diaorang takk habis lagi . Mereka semua berjuang habis habisan tuhh . Maklumlahh , SPM kan menentukan kerjaya kita . Semua nak yang terbaik . Siapa je yang takk nak . Betul takk ? hurm , tahun depan aku pula kena berjuang . SPM weyhh . takut ~ bytheway , GOOD LUCK EHH UNTUK SEMUA CANDIDATES SPM 2012 . TERUSKAN PERJUANGAN ANDA SEMUA :) okayylahh guys . That's all Malas nak taip . Penat ~ byebyee ~


Thanks for reading




Older Post . Newer Post