Green in my life
MUNSHI !
Friday, 16 March 2012 . 2 word(s) .

nie dak2 aspuri . dyeorg nie sume sporting sporting . aku suke ! best dapat kenal dyeorg . huhuhu ~
mase nie kiteorg g jamuan asrama , nie kat gunung ledang , muar .

nie kat sebelah klas kiteorg 3KAA . kiteorg tuisyen malam tu . sempat amek pic . haha ~

nie sume dak kelas aku , dari fom 1 sampai fom 3 . tapi skunk , kiteorg da ta satu klas . ,asing masing pindah skola sebab nak teruskan belajar ikut bidang bidang yang menjadi pilihan mereka . rindu saat begini ! <3

rindu kat korang sume !  rindu nak wat harouk nan korang korang sume yg sempoi , sporting  . nak men burger malam sebelum tidow . hahaha ~ hurm , da sebulan aku skola kat smk bandar maharani , muar . sedih sebab tinggalkan munshi . tapi , tape la . aku nak sambung arab kot . huhu ~ kat maharani okay kot . first2 masuk kawan tu ta la ramai sangat . lame2 ramai kot . dyeorg sume nie boley dikatekan sporting la jugak . tapi , munshi lagi best !  korang nak taw ta ? kat munshi aku ade gelaran , kat maharani pon ade gelaran gak . tpi gelaran nie agak pelik . korng nak taw ape gelaran aku kat sane ? dyeorg panggl aku MEMERANG / ABON . haha ~ sedap ta name tu ? sesuai ke ngn aku ? whatever la ~ asalkan dyeorg hepi .  hurm , ta taw nak ckp ape lagi . k la sampai sini je la . nanti aku sambung cerita aku okay . babai korang sume ! jumpa lagi ! wasalam ~


Thanks for reading




. Newer Post