Green in my life
KEBINGUNGAN
Friday, 26 October 2012 . 0 word(s) .
Hoi , hoi ~ lama betul aku tak updates blog aku . Ha , nie aku nak cerita something . ehh , sebenanrnya bukan something , tapi banyak thing . hahaa ~ Banyak sangat weyhh cerita aku . Maklumlah dah lama tak updates blog . hee ~ Aku buzy lahh . Ni pun exam takk habis lagi . Tension siuut ~  Dengan pelbagai masalah lagi . Bertambah pening kepalo den . ehh , jap jap ! Nak tanya nie . Apa perasaan kauorang kalau kawan sendiri cari kita time kita susah je ? alaa , senang cerita dia lupa dekat kauorang lahh . Mesti kauorang rasa sakit hati kan , takk pun sedih . Betul takk ? hah ! Macam tu lahh apa yang aku rasa sekarang nie weyhh . Aku terasa macam aku nie dipermainkan . Macam patung yang tak berapa nak berharga bagi dia . Dia cari aku time diperlukan  pada masa yang sama dia takde kawan . Aku nie dah macam patung dia . Masa dia nak peluk , dia peluk , time taknak dia campak jauh jauh . Apa kauorang rasa kalau kena macam tuh ? perghh ! sakit hati weyhh . sakit sangat ! Aku bukan apa weyhh , aku tak kisah kalau kau nak kawan dengan sape pun , sape kawan baik kau pun . Agak agaklahh la weyhh . Kalau kau 24 jam berkepit dengan dia . Time kawan kau tu takde pandai pulak kau cari aku nak berkepit . erghh ! please lahh . Jaga sikit hati kawan kau yang lain lain . Bukan aku sorang je terasa weyhh . Kawan kawan aku yang lain pun sama . Dia selalu cerita pasal kau dekat aku . Aku takk tahu nak buat apa . Just nasihat je aku bagi . Kadang kadang aku kesian dekat dia . dekat kau pon kadang kadang aku kesian *blurk , muntah aku ! Tapi apakan daya , aku malas nak toucing toucing nie . So , aku berdiam diri lagi bagus . Tu yang kau suka kan . okayy , kau ambil ! Ada aku kisah . Ahh ! kau punya pasal lahh . Yang penting aku ada kawan yang ramai . Kalau kau tak tegur aku ke hapa ada aku kisah . WHO CARES ! hahaa ~ ehh , apa aku melalot sorang sorang nie . Merepek je . hee ~ Okaylahh , sebenarnya takde apa apa pun yang nak dibicarakan . Sebab dah lama tak updates blog . cerita je apa apa yang patut . Hati nie sedang berduka cita  *kononnya . urm , nak taip panjang panjnag pun malas sebenarnya . So , lain kali nanti aku cerita lagi ehh . Okayy , bhaibhai ~


Thanks for reading




Older Post . Newer Post